Ons verhaal

Een toegewijde partner voor wie het resultaat telt

Bouwt een winning team van toegewijde
medewerkers én tevreden klanten.

Contact

Ons verhaal

De visie van Human Builders

Een succesvol bedrijf bouw je met een succesvol team van bevlogen medewerkers. Mensen die je waardeert, vertrouwt en alle kansen geeft om zich te ontwikkelen. En belangrijk: mensen die blijven.
Een mismatch tussen bedrijf en medewerker is niet alleen frustrerend voor beide partijen, maar kost ook veel geld. Dit kan variëren van 2,5 tot tien keer het jaarsalaris, als deze persoon een cruciale rol vervult. Human Builders zorgt daarom voor een duurzame samenwerking tussen bedrijf en medewerker.

Werving en selectie

Coaching medewerkers en management

Trajecten mensen en cultuur

Ons verhaal

Kandidaten in de bouw- en vastgoedsector

Human Builders verzorgt de werving en selectie van medewerkers (hbo/wo) voor projectontwikkelaars en bouw- en vastgoedbedrijven. Maar de juiste verbinding maken is pas het begin. Als bouwer aan menselijk kapitaal ondersteunt Human Builders bedrijven bij de reis van optimale kandidaat naar toegewijde medewerker. Bedrijf en medewerker samen duurzaam laten presteren: daar draait het om.

Duurzaam laten presteren

Ons verhaal

Van verticale hiërarchie naar horizontaal samenwerken

Human Builders heeft twee doelen:

  1. Bouwen aan perspectief voor de medewerker, zodat hij gelukkig is in zijn werk, groeit en bijdraagt aan de ambities van zijn werkgever. Zo wordt de optimale kandidaat een toegewijde medewerker.
  2. Bouw- en vastgoedbedrijven helpen om de stap van verticale hiërarchie naar een horizontale manier van samenwerken te maken. Zo ontstaat een gedreven team van toegewijde medewerkers, dat zorgt voor tevreden klanten die terug blijven komen.

Ons verhaal

Over Human Builders

Human Builders

Chiel van Lieshout wierf jarenlang medewerkers in de bouw- en vastgoedsector. Hij zag dat deze bedrijven geleefd worden door de waan van de dag en daardoor de behoeften van hun mensen soms vergeten. Ook kenmerkend: de hiërarchische manier van werken. Zonde, want samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, waardering en vertrouwen levert toegewijde medewerkers op. Dat moest beter kunnen. Daarom begon Chiel in 2008 met Human Builders.

Copyright © 2021 Human Builders. All rights reserved.
humanbuilders preload animation