Samen duurzaam blijven presteren

Human Builders heeft jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedsector. We leerden dat deze bedrijven vaak worden geregeerd door de waan van de dag én dat de werkwijze hiërarchisch is. Human Builders gelooft dat dat beter kan. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid zorgt voor bevlogen medewerkers die elke dag beter willen worden. Human Builders helpt projectontwikkelaars en bouw- en vastgoedbedrijven graag om dat winning team van betrokken medewerkers te bouwen.

Feiten en cijfers: hoe betrokken zijn medewerkers?

  • Gemiddeld is slechts 27% van de medewerkers gepassioneerd aan het werk. Zij doen waar ze goed in zijn en energie van krijgen.
  • 60% is tevreden en doet zijn werk volgens de norm.
  • 14% is afgehaakt en heeft zich emotioneel en rationeel losgemaakt van het bedrijf.

 

Verbetertrajecten rond mensen en cultuur

Teams van betrokken medewerkers creëren we aan de hand van verbetertrajecten rond mensen en cultuur. Want betrokkenheid bouw je niet met hoge salarissen of status. Het gaat om succes, groei en ruimte voor talentontwikkeling.

Aan de hand van jouw vraag ontwikkelt Human Builders een verbetertraject op maat, waarbij we management en medewerkers uitgebreid betrekken. Hoe kun je het team laten groeien? Wat is de gewenste cultuur en het gedrag wat daarbij hoort? En waar werk je samen met je team naartoe? Het resultaat: een bedrijf met medewerkers die elke dag weer het verschil maken voor hun klanten.

Copyright © 2021 Human Builders. All rights reserved.
humanbuilders preload animation