Coaching medewerker en management

Voor duurzaam resultaat is het belangrijk dat medewerkers en leidinggevenden goed samenwerken. Dat iedereen de ruimte krijgt om te groeien en talenten te ontwikkelen. Werk je in de bouw of vastgoed en kun je hier wel wat ondersteuning bij gebruiken? Human Builders verzorgt coaching- en verbetertrajecten met een focus op duurzaam presteren.

Coaching en de aanpak van Human Builders

Human Builders kiest voor een pragmatische, concrete aanpak, gebouwd op wetenschappelijke methoden. We geloven niet in dikke rapporten, wél in resultaatgericht en praktisch werken. Samen bepalen we de doelen die we met coaching willen bereiken, we maken een plan van aanpak op maat en werken gestructureerd aan de uitvoering.

Coaching on the job: voor een bevlogen medewerker

Coaching on the job is er voor medewerkers die willen groeien. Die het meeste uit zichzelf willen halen en gemotiveerd zijn om het bedrijf verder te brengen. Human Builders begeleidt je hier graag bij. Dat doen we aan de hand van persoonlijkheidsvragen. Welke talenten wil je ontwikkelen? Wat heb je daarvoor nodig? Samen werken we gericht aan jouw ontwikkeling, zodat jij je doelen kunt bereiken.

Loopbaancoaching: voor medewerkers die vastzitten

Het komt vaak voor: mensen die even niet meer weten wat ze willen met hun werk. Zit je nog wel op de juiste plek? Wie ben je, wat wil je en wat kun je? Wordt jouw baan straks gedigitaliseerd, waardoor je een andere richting moet kiezen? Human Builders helpt je graag met loopbaancoaching. Samen maken we een concreet plan van aanpak, waarmee je je loopbaan weer op het juiste spoor krijgt.

Managementcoaching: ondersteuning op maat

Leidinggeven is veel meer dan het aansturen van mensen. Wil je bouwen aan een succesvol team van bevlogen medewerkers, dan is het belangrijk om gelijkwaardig samen te werken. Geef je medewerkers vertrouwen en geef hen kansen om te groeien. Human Builders ondersteunt managers en werkgevers bij het professionaliseren van hun managementstijl en personeelsbeleid. Samen zorgen we dat je alles uit je medewerkers haalt.

Duurzaam presteren
Copyright © 2021 Human Builders. All rights reserved.
humanbuilders preload animation