Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures

Ontwikkelingsmanager

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Wij zoeken voor Hendriks Projectontwikkeling te Oss een ontwikkelingsmanager. Ben je ondernemend met een sterke drive om commercieel succesvol te zijn, dan komen wij graag met jou in contact…
Locatie: Oss
Uur: 36 – 40 uur
Sluitingsdatum: 30-11-2021

Directeur

Prachtig middelgroot (Af-) bouwbedrijf.

Voor een prachtige middelgrote (bouw) projecten organisatie regio Eindhoven met omzet van ca 12 mio per jaar zoeken wij eendirecteur. Iemand die eerst met de eigenaar samen het bedrijf runt en de operatie vervolgens steeds meer naar zich toe gaat trekken. Een ondernemende handson professional die de ambitie heeft om zich op den duur ook in te kopen d.m.v overnemen van (een deel van) de aandelen.
Locatie: Eindhoven
Uur: 40
Sluitingsdatum: 31-10-2021

Projectontwikkelaar

Kalliste Woningbouwontwikkeling

Ben jij net als wij van mening dat ieder mens uniek is en zijn woning dat dus ook moet zijn? Dan nodigen wij jou van harte uit om je letterlijke steentje bij te dragen aan de woningbouwopgave in de Randstad, Gelderland en Noord-Brabant!
Locatie: Nieuwegein
Uur: 36 – 40 uur
Sluitingsdatum: 31-10-2021

Projectmanager

Facta Bouwmanagement

Human Builders zoekt voor FACTA Bouwmanagement een zelfstandige projectmanager. Ben je inhoudelijk sterk en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij graag met jou in contact?
Locatie: Veldhoven
Uur: 36-40 uur
Sluitingsdatum: 31-08-2021

Toezichthouder

Facta Bouwmanagement

Human Builders zoekt voor Facta Bouwmanagement te Veldhoven een projectmanager. Ben je bouwkundig goed onderlegd en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team dan komen wij graag met jou in contact?  
Locatie: Veldhoven
Uur: 36 – 40 uur
Sluitingsdatum: 24-09-2021

(Aankomend) Projectleider

Nieuwenhuizen Daandels Bouw

Ben jij een natuurlijke leider en ben je intrinsiek gemotiveerd om het beste uit je team te halen en mooie bouwprojecten te realiseren? Bij een volmondig ja, dan komen Human Builders en Nieuwenhuizen Daandels Bouw te Oss graag met jou in contact….

Locatie: Uden
Uur: 40 uur
Sluitingsdatum: 31-08-2021
Copyright © 2021 Human Builders. All rights reserved.
humanbuilders preload animation